torek, 24. julij 2012

Učenje online angleščine in učenje online nemščine


V izobraževalnem centru FIMA znanje poučujemo online angleščino in nemščino. Naši učenci so e-učenje takoj sprejeli za svoj način učenja in postali smo pravi prijatelji. Srečujemo se zmeraj ob enakem času vsak teden. Učenje poteka v večini individualno ali pa v dvoje. Učenje temelji na komunikaciji in širjenju besedišča. Spoznavajo se različne fraze in uporaba slovnice ni več tako naporna in dolgočasna, saj je "skrita" v lekciji v besedišču samem.

Veliko online učenja nemščine in online nemščine izvajamo za različne poslovne osebnosti, od direktorjev, do tajnic, ljudi, ki bi želeli svojo poslovno zgodobo nadaljevati v tujini, potem so tukaj mladi učenci, ki se borijo z maturo, nato še manjši, ki ne znanjo niti pisati in želijo drug način učenja. Ne smemo pozabiti na naše učence iz tujine, ki so z veseljem povezani s svojo domovino, zmeraj vprašajo po vremenu, kaj je novega...itd.. Online angleščina in Online nemščina potekate preko brezplačnega programa Skype, ki si ga lahko vsak naloži na svoj računalnik. Predlagam vam, da preizkusite brezplačnih 15 minut učenja tujega jezika in ugotovili boste, da je to pravzaprav fantastično. Privarčevali boste na času in denarju. Lahko ste doma, v službi, v študentskem domu, kjerkoli je internetna povezava, in učenje se lahko prične.

Učenje preko interneta ni novo odkritje sveta...obstaja že nekaj časa in je preverjena metoda. V kolikor nimate časa za obisk jezikovne šole, predlagam, da nas kontaktirate, da vam predstavimo vse podrobnosti tega učenja.

FIMA ZNANJE - Jezikovni center vam bo z veseljem pomagal. 


KONTAKTNI PODATKI:

WWW.FIMA-ZNANJE.B2B-GROUP.NET
Telefon: 031 767 435 ali (02)62 00 788
Email: petra@b2b-group.net

Zavod Center Nova, Vrazova ulica 9, Ormož (sedež)
 PE Ptuj: Osojnikova cesta 3, Ptuj (I. nadstropje)
PE Maribor: Partizanska cesta 5, Maribor (II. nadstropje)

Sorodne povezave:
http://eucenje.jimdo.com/
http://e-ucenje-nemscine.webnode
com/
http://e-ucenje-anglescine.webnode.com/
http://e-ucenje-ruscine.webnode.com/
http://e-ucenje-francoscine.webnode.com/

Ni komentarjev:

Objavite komentar