torek, 24. julij 2012

Matura angleščina - Učenje za maturo preko spleta

Matura iz angleškega jezika zahteva bogato znanje besedišča, ki si ga lahko pridobimo na različne načine. Veliko truda in dela je potrebno vložiti za uspeh, zato se raje za maturo pričnite pripravljati čim prej.
Naš način priprave na maturo je zelo različen in prilagojen učencu in njegovim željam. Zraven tega, da rešujemo in debatiramo stare maturitetne pole, se pripravljamo na ustnega, spoznavamo nove besede, fraze ter se učimo kateri čas uporabiti.

V zadnjih letih priprave na maturo potekajo preko interneta preko brezplačnega programa SKYPE, saj maturanti še nimajo izpita in težko uredijo prevoz za obisk v našo jezikovno šolo. Sedaj potekajo priprave na maturo preko interneta in naši učenci so iz celotne Slovnije.

Naj povem, da smo imeli v letu 2012 izredno uspešno leto  in smo uspešno opravili maturo v 96%, kar menimo, da je izjemen uspeh.

V kolikor si želite resnega dela in uspeha, vam lahko zagotovimo, da boste maturo udi opravili. Vendar poudarjamo, resno delo.

Email: petra@b2b-group.net
Telefon: 031 767 435 

Če potrebujete pomoč pri reševanju maturitetnih pol ali hitro razlago časov in slovnice ali pisnega sestavka, vam lahko pomagamo.

http://www.fima-znanje.b2b-group.net/instrukcije/priprava-na-maturo/matura-anglescina.html 

Ni komentarjev:

Objavite komentar