sreda, 4. julij 2012

Učenje nemščine

Razlogov za učenje nemščine  je ogromno. Glede na to, da so naše sosednje pokrajine prav nemško govoreče dežele, je toliko bolj zanimivo znanje nemščine.

 Z učenjem vsakega tujega jezika si širimo svoje obzorje in krepimo možganske celice. Z znanjem tujih jezikov pridobimo nove socialne veščine in se lažje znajdemo v tujini in ostalih komunikacijskih situacijah. Samostojnejši  smo tudi na računalniku in internetu, kjer je levji delež informacij še vedno dostopen le v tujih jezikih, eden izmed najbolj zastopanih je ravno nemščina.

Tudi sicer je učenje nemščine koristna naložba. Pomaga lahko na poklicnem področju, saj je Nemčija gospodarska velesila in zato dragocen poslovni partner. Zraven kariernega napredovanja nudi znanje nemščine prednost tudi pri izobraževanju, saj je nemščina močan strokovni jezik. Pri tem ne pozabimo na številne študentske izmenjave v nemško govoreče države. V naš izobraževalni center FIMA znanje prihaja veliko ljudi, ki se namerava izseliti zaradi zaposlitve. … Vse to potrjuje, da je znanje nemščine res vsestransko uporabno.


KONTAKTNI PODATKI:

WWW.FIMA-ZNANJE.B2B-GROUP.NET
Telefon: 031 767 435 ali (02)62 00 788
Email: petra@b2b-group.net

Zavod Center Nova, Vrazova ulica 9, Ormož (sedež)
 PE Ptuj: Osojnikova cesta 3, Ptuj (I. nadstropje)
PE Maribor: Partizanska cesta 5, Maribor (II. nadstropje)

Ni komentarjev:

Objavite komentar