petek, 20. julij 2012

Mentor za učenje angleščine in mentor za učenje nemščine

Nova oblika učenja angleškega in učenje nemškega jezika se je razvila spontano. Poslušali smo naše učence in ugotovili, da le ti potrebujejo spremsvo, podporo, pomoč in rešilno bilko ob različnih zagatah, ki se pojavijo ob učenju tujega jezika.

Mentorstvo za učenje osnovnošolcev, dijakov, maturantov, odraslih in vseh ostalih, ki uživajo v učenju tujega jezika, sodelujemo na sledeč način. Vsak teden se srečamo na Skype, kjer treniramo komunikacijo v nemškem in komunikacijo v angleškem jeziku, rešujemo naloge, maturitetne pole, beremo, poslušamo posnetke itd. Vse za izboljšanje komukacije in splošnega znanja tujega jezika.

Mentor za angleški jezik ali mentor za nemški jezik je oseba, na katero se učenec zmeraj lahko obrne. Mogoče ima samo kakšno vprašanje, ali mora končati seminarsko nalogo v nemškem ali seminarsko v angleškem jeziku, ima govorni nastop projekta...tukaj je vprašanj ogromno. Vso to sodelovanje poteka preko brezplačnega programa SKYPE. Takšen način izobraževanja smo poimenovali tudi COOL učenje.

Online učenje angleščine in online učenje nemščine je nova metoda učenja, ki se je neverjetno vživela v osnovnošolce, dijake, maturante, odrasle, poslovneže in zaposlene v vseh strokah. Tudi brezposleni jo uporabljajo, saj se učimo tujega jezika z namenom, da bodo pridobili boljše zaposlitvene možnosti.

Vse je mogoče, četudi ste iz LJ, KR, KO, NG, NM, MS, MB,...kontaktirajte me, in z veseljem vam predstavim naše tehnike poučevanja angleščine in nemščine.

Ni komentarjev:

Objavite komentar