torek, 10. julij 2012

Inštrukcije angleščine

Inštrukcije angleščine 
na Ptuju, v Mariboru ali preko Skype
 

Zakaj smo v FIMA ZNANJE najboljši inštruktorji angleščine?

  • Ker imamo odličen pristop do naših tečajnikov,
  • ker prejmete številne učne in delovne liste za dodatno utrjevanje,
  • ker smo vam na razpolago še dodatno preko maila in telefona,
  • ker imamo bogate izkušnje in odlične rezultate
  • ponujamo vam fleksibilne urnike.




Sem inštruktorica Petra, ki vam lahko pomagam 
pri vseh vprašanjih glede angleščine.


Moja telefonska 031 767 435 ali email petra@b2b-group.net 



Inštrukcije angleščine so primerne za vse, ki se želijo dodatno izobraziti v angleškem jeziku ali pa za osebe, ki so preveč zaposlene, da bi se dogovorile za fiksen termin jim je  ljubše sprotno dogovarjanje.

Naš potek in program inštrukcij angleščine poteka po dogovoru s kandidatom, ki nam predhodno predstavi svoje želje in namene za katerega osvaja tuj jezik.

Inštrukcije angleščine se razlikujejo od posameznika do posameznika in so popolnoma prilagojene kandidatu. Vnaprej pripravljena literatura je skrbno pripravljena. Literatura obsega različna področja od slovnice, bralnega razumevanja, slušnega razumevanja, video lekcij, igranje dialogov do komunikacijskih uric, kjer beseda ne pozna meja.

V naši ponudbi vam ponujamo različne programe inštrukcij angleščine in sicer:
-    Inštrukcije angleščine za osnovne šole

Inštrukcije angleščine za osnovne šole za boljše znanje angleškega jezika, boljše ocene, izgovarjavo in znanje za več. 
Izobražujemo osnovnošolce od 1. do 9. razreda, program pa je skladen z učnim načrtom. 

Inštrukcije angleščine za gimnazije in poklicne srednje šole so posebej priporočljive pred pisnim in tudi ustnim preverjanjem. S sprotnim učenjem in obiski v našem jezikovnem centru tujih jezikov FIMA znanje, zagotavljamo uspeh ob zaključku šolskega leta.
-          Inštrukcije angleščine za  študente

Z inštrukcijami angleščine za visoke šole in fakultete je mogoče doseči krajšo pot do uspeha. Po preteklih izpitnih polah in vajah na predavanjih dosegamo izredno dobre rezultate, saj poteka intenzivna priprava na izpit, ki je po navadi v zelo hitrem roku.
Inštrukcije poslovne angleščine so namenjene vsem, ki delujejo v poslovnem svetu. Primerne so za tajnice, administratorje, direktorje, vodje in vse, ki se dnevno ali občasno srečujejo z angleškim jezikom. Zaradi globalizacije je danes že težko preživeti dan, brez uporabe vsaj ene besede  v angleščini. Z inštrukcijami poslovne angleščine se srečujemo tako v elektronski pošti (emaillu) kot po različnih komunikatorjih, kot na spletnih straneh. Učimo se pisati poslovnih pisem, sprejemati goste, pisati ponudbe, odgovarjati na povpraševanja, pritožbe itd.

- Inštrukcije strokovne angleščine
Inštrukcije strokovne angleščine obsega različna področja kot so npr: medicina, gradbeništvo in inženiring, bančništvo in finance, turizem, pravo itd. Za vsako od naštetih področij se obravnava specifično besedišče, ki ga kandidat želi osvojiti. Osvajanje besedišča s prepleteno slovnico je lahko prav zabavno.

-    Inštrukcije angleščine za odrasle
Inštrukcije angleščine za odrasle je prava posebnost. Odrasli se radi učijo tujih jezikov, zato so inštrukcije angleščine za odrasle pravo veselje. Širjenje besednega zaklada, spoznavanje novih fraz in sproščena komunikacija v tujem jeziku je lahko pravi izziv tudi v zrelejših letih.

-   Inštrukcije angleščine preko interneta/inštrukcije angleščine preko Skype v živo z inštruktorjem

INŠTRUKCIJE ANGLEŠČINE PREKO SKYPE

Inštrukcije angleščine preko interneta oz. inštrukcije angleščine online v živo z inštruktorjem je sodobni način poučevanja tujega jezika, ki je primeren za vse generacije. 

Inštrukcije potekajo v živo z inštruktorjem, individualno ali v dvoje. Na inštrukcijah preko Skype vam pošljemo učne in delovne liste, poslušamo avdio posnetke, učimo se tudi iz video vsebin, poudarek imamo na govoru in širjenju besednega zaklada. 

Inštrukcije potekajo v angleškem jeziku, občasno pa je razlaga tudi v slovenščini.


Za lažji začetek vam ponujamo  prvi brezplačni termin z vašim inštruktorjem angleščine, ki si ga lahko rezervirajte že tukaj: 




K O N T A K T
JEZIKOVNA ŠOLA FIMA ZNANJE
ZAVOD CENTER NOVA, OSOJNIKOVA CESTA 3, PTUJ 
PE MB: PARTIZANSKA CESTA 5, MARIBOR
Email petra@b2b-group.net
Telefon: 02 62 00 788 
031 767 435 
http://www.fima-znanje.b2b-group.net/


Ni komentarjev:

Objavite komentar