torek, 10. julij 2012

Inštrukcije nemščine


Inštrukcije nemščine so primerne za vse, ki se želijo dodatno izobraziti v nemškem jeziku ali pa za osebe, ki so preveč zaposlene, da bi se dogovorile za fiksen termin jim je  ljubše sprotno dogovarjanje.

Naš potek in program inštrukcij nemščine poteka po dogovoru s kandidatom, ki nam predhodno predstavi svoje želje in namene za katerega osvaja tuj jezik.

Inštrukcije nemščine se razlikujejo od posameznika do posameznika in so popolnoma prilagojene kandidatu. Vnaprej pripravljena literatura je skrbno pripravljena. Literatura obsega različna področja od slovnice, bralnega razumevanja, slušnega razumevanja, video lekcij, igranje dialogov do komunikacijskih uric, kjer beseda ne pozna meja.

V naši ponudbi vam ponujamo različne programe inštrukcij nemščine in sicer:


Inštrukcije nemščine za osnovne šole za boljše znanje nemškega jezika, boljše ocene, izgovarjavo in znanje za več.


Inštrukcije nemščine za gimnazije in poklicne srednje šole so posebej priporočljive pred pisnim in tudi ustnim preverjanjem. S sprotnim učenjem in obiski v našem jezikovnem centru tujih jezikov FIMA znanje, zagotavljamo uspeh ob zaključku šolskega leta.


Z inštrukcijami nemščine za visoke šole in fakultete je mogoče doseči krajšo pot do uspeha. Po preteklih izpitnih polah in vajah na predavanjih dosegamo izredno dobre rezultate, saj poteka intenzivna priprava na izpit, ki je po navadi v zelo hitrem roku.

-          Inštrukcije poslovne nemščine
Inštrukcije poslovne nemščine so namenjene vsem, ki delujejo v poslovnem svetu. Primerne so za tajnice, administratorje, direktorje, vodje in vse, ki se dnevno ali občasno srečujejo z nemškim jezikom. Z inštrukcijami poslovne nemščine se srečujemo tako v elektronski pošti(emaillu) kot po televiziji, saj nam zaradi bližine nemško govorečih držav nemščina ne more uiti ali celo izginiti. Učimo se pisati poslovnih pisem, sprejemati goste, pisati ponudbe, odgovarjati na povpraševanja, pritožbe itd.

Inštrukcije strokovne nemščine obsega različna področja kot so npr: medicina, gradbeništvo in inženiring, bančništvo in finance, turizem, pravo itd. Za vsako od naštetih področij se obravnava specifično besedišče, ki ga kandidat želi osvojiti. Osvajanje besedišča s prepleteno slovnico je lahko prav zabavno.


Inštrukcije nemščine za odrasle je prava posebnost. Odrasli se radi učijo tujih jezikov, zato so inštrukcije nemščine za odrasle pravo veselje. Širjenje besednega zaklada, spoznavanje novih fraz in sproščena komunikacija v tujem jeziku je lahko prav i izziv tudi v zrelejših letih.

-          Inštrukcije nemščine preko interneta/inštrukcijenemščine online v živo z inštruktorjem

Inštrukcije nemščine preko interneta oz. inštrukcije nemščine online v živo z inštruktorjem je novi sodobni način poučevanja tujega jezika, ki je primeren za vse generacije. Inštrukcije potekajo v živo z inštruktorjem, individualno ali v dvoje. Na inštrukcijah preko interneta se lahko izmenja učna literatura, posluša zvočne lekcije ali gleda video lekcije, vadi se lahko slovnica, širi besedišče ali izboljšuje komunikacija.
Vabljeni v izobraževalni center FIMA znanje in vabljeni na našo spletno stran http://www.fima-znanje.b2b-group.net/

Ni komentarjev:

Objavite komentar