četrtek, 4. december 2014

Ugodni tečaj nemščine na Ptuju, v Mariboru in Ormožu


Znanje nemščine je danes velika prednost. Z znanjem nemščine pridobimo ogromno novih priložnosti v življenju. Zagotovo je na prvem mestu izboljšanje zaposlitvenih možnosti, lažje komuniciranje z nemško govorečimi poslovnimi partnerji ali znanci in ne nazadnje si z znanjem pridobimo tudi večjo konkurenčnost.  

Vsako jesen naša jezikovna šola FIMA ZNANJE prične z ugodnimi tečaji nemščine za odrasle in mladino. Tečaji nemščine se običajno pričnejo septembra in trajajo vse do konec junija naslednjega leta. 
Izbirate lahko med različnimi paketi izobraževanja nemškega jezika kot so:
- ZAČETNI TEČAJ NEMŠČINE
- NADALJEVALNI TEČAJ NEMŠČINE
- KOMUNIKACIJSKI TEČAJ NEMŠČINE
- STROKOVNI - POSLOVNI TEČAJ NEMŠČINE

Za izobraževanje nemškega jezika, ni nujno, da se odločite zgolj za skupinsko učenje. Lahko se odločite tudi za individualno izobraževanje nemškega jezika oz. individualni tečaj nemščine. Tečaji v živo z vašim učiteljem potekajo na Ptuju, v Omoržu in v Mariboru.  Z individualnim tečajem nemščine lahko pričnete takoj, ko se dogovorite za vam najboljši termin.


Individualni in skupinski tečaji nemščine so različno/poljubno dolgi in trajajo tako dolgo, kolikor stranka želi pridobiti znanja in kje je njen cilj izobraževanja.


Razlika med individualnim tečajem nemščine in skupinskim tečajem je ta, da pri individualnem tečaju sami izbirate število ur izobraževanja, pri skupinskem pa je to že vnaprej določeno, čeprav se večina tečajev zmeraj nadaljuje. 

Vas zanima individualni tečaj nemščine? Ali si želite pridobivati znanje nemškega jezika na skupinskem tečaju nemščine? Pokličite nas na telefon 02 62 00 788 ali 031 767 435. Pišete nam lahko tudi na email petra@b2b-group.net in z veseljem bomo odgovorili na vsako vaše vprašanje.


KONTAKT:
ZAVOD CENTER NOVA,  Zavod za razvoj, svetovanje in izobraževanje

Naslov (sedež): 
Vrazova ulica 9, 2270 Ormož  (1. nadstropje)
PE Ptuj: Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj (1. nadstropje)
PE Maribor: Partizanska cesta 5, 2000 Maribor (2.nadstropje)
Telefon:+386 (0)31 767 435 ali 02 62 00 788
E-pošta: petra@b2b-group.net

Internetna stran: 

Ni komentarjev:

Objavite komentar