četrtek, 4. december 2014

Tečaj angleščine v Mariboru, Ormožu in Ptuju

Tečaj angleščine v Mariboru, Ormožu in Ptuju 



Vabljeni na tečaj angleščine v naših učilnicah v Mariboru, Ormožu in na Ptuju.

FIMA ZNANJE  organizira  tečaj angleščine za odrasle in mladino. Tečaji so poljubno dolgi. Izbirate lahko med 20, 30, 40, 50 in 60 urnimi tečaji.

Začetni tečaj angleščine ali A1 je primeren za začetnike, ki želijo osvojiti osnovne komunikacijske veščine v angleščini. Tečajniki se bodo po zaključku angleškega tečaja samostojno in hkrati samozavestno sporazumevali v angleškem jeziku. Na tečaju angleščine FIMA ZNANJE bo zagotovo poudarek na sproščeni konverzaciji z uporabo različnih didaktičnih pripomočkov.

Cene tečajev angleščine so zelo ugodne in zagotovo boste na naši spletni strani FIMA ZNANJE našli za ugodne ponudbe tečajev.

Stopnja znanja, ki ga boste pridobili na začetnem tečaju angleščine?


Po končani stopnji tečaja angleščine boste sposobni v angleškem jeziku predstaviti in opisati sebe ter druge (osebni podatki, poklic, zunanji videz, navade, interesi, značaj), jih povprašati po telefonski številki, naslovu bivališča, družini, konjičkih. Naučili se boste dele dneva, mesece, urnike, znali uporabljati števila, vrstilne števnike, ter povedati, koliko je ura, koliko kaj stane ... Ne bo vam težava umestiti predmete v prostor in opisati stanovanje, pohištvo, bivalno okolje - sosesko ter počitniške lokacije. Obravnavali boste tudi temo hrana in pijača,  zato boste lahko brez problema naročili hrano in pijačo, dajali navodila, se ustrezno odzvali na zahteve drugih in postavili svoje...

Pridružite se nam na tečaju angleščine v Mariboru, Ptuju in Ormožu. Dobrodošli.

KONTAKT:
ZAVOD CENTER NOVA,  Zavod za razvoj, svetovanje in izobraževanje
Naslov (sedež): Vrazova ulica 9, 2270 Ormož  (1. nadstropje)
Naslov:  Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj (1. nadstropje)
Naslov: PE Maribor, Partizanska cesta 5, II. nadstropje
Telefon:+386 (0)31 767 435 ali 02 62 00 788
E-pošta: petra@b2b-group.net




Ni komentarjev:

Objavite komentar