četrtek, 10. januar 2013

TEČAJ PRIPRAVA NA MATURO IZ ANGLEŠKEGA JEZIKA

TEČAJ PRIPRAVA NA MATURO IZ ANGLEŠKEGA JEZIKA

Tečaj priprava na maturo iz angleščine poteka preko programa Skype - v živo z vašim učiteljem. Več o e učenju si preberite tukaj


fima_znanje_veverica_keja_ucenje_anglescine

Program Priprava na maturo iz angleškega in nemškega jezika je namenjen vsem, ki želite kar najbolje opraviti maturitetni izpit in se zanesljivo vpisati na želeno fakulteto. S pripravo lahko pričnete čez vse leto, pri čemer intenziteto in obseg priprav prilagodimo vsakemu posameznemu učencu, predvsem glede na raven njegovega predznanja in časa, ki je preostal do preverjanja ter ravni maturitetnega izpita.
V izobraževalnem centru FIMA ZNANJE izvajamo priprave na maturo iz angleškega in priprave na maturo nemškega jezika dijake 3. in 4. letnikov srednjih šol in gimnazij.
Program Priprave na maturo je namenjen vsem, ki želijo kar najbolje opraviti maturitetni izpit in se zanesljivo vpisati na želeno fakulteto. S tečajem lahko pričnete čez vse leto, pri čemer intenziteto in obseg priprav prilagodimo vsakemu posameznemu učencu predvsem glede na raven njegovega znanja, časa ki je preostal do preverjanja ter ravni maturitetnega izpita. Čas trajanja tečaja se tako giblje med 24 in 50 pedagoškimi urami.
Način dela:
Delo poteka načrtno, z gradivom (katalogi, preteklimi maturitetnimi izpiti, zbirkami nalog) Republiškega izpitnega centra ter vajami, ki so izbrane in pripravljene posebej za priprave na maturo.
Vsebina priprav na maturo:
  • analiza prejšnjih maturitetnih nalog
  • ponovitev določenih slovničnih struktur (tenses, passive voice, reported speech, relative clauses, if clauses, …)
  • vaje iz bralnega razumevanja, splošnega razumevanja jezika, slušnega razumevanja, pisanje pisem, pisanje esejev, …
  • priprave na ustni del mature: opisi slikovnega gradiva, pogovor o določeni temi, analiza dveh književnih del predpisanih za maturo
  • priprave na slušni del mature: poslušanje različnih audio vsebin
  • priprave za višji nivo mature: obravnava in analiza obeh predpisanih književnih del, pisanje eseja ki obravnava eno od obeh predpisanih književnih del
  • prilagoditev priprav na maturo posamezniku
  • dodatne vaje
Testiranja:
Testiranja so pomembni del programa Priprave na maturo. Potekajo med pripravami po pridobljenem večjem obsegu znanja in pred koncem priprav v obliki poskusnega maturitetnega izpita. Pokažejo znanje učenca in potrdi njegovo dobro pripravljenost.

KONTAKTNI PODATKI:

http://www.fima-znanje.b2b-group.net/
Telefon: 031 767 435 
 Email: petra@b2b-group.net

Zavod Center Nova, Vrazova ulica 9, Ormož (sedež)
 PE Ptuj: Osojnikova cesta 3, Ptuj (IV. nadstropje)
PE Maribor: Partizanska cesta 5, Maribor (II. nadstropje)

Ni komentarjev:

Objavite komentar